Besluitenlijst Week 14 12-04-2016

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 14 een besluit heeft genomen.

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Besluitenlijst Week 14 12-04-2016

Juridische procedure inzake Tihange 2
Het college besluit:

  1. In te stemmen met het aansluiten bij de door de Städteregion Aachen en de gemeente Maastricht geïnitieerde juridische procedure gericht op het verminderen van de risico’s van de kerncentrale Tihange 2, welke in ultieme vorm sluiting kan betekenen.
  2. In te stemmen met het beschikbaar stellen van een eenmalige bijdrage van € 3.000,- ten behoeve van de ondersteuning van de juridische procedure inzake Tihange 2.
  3. De leden van de raad hieromtrent per brief te informeren.

Informatie: Tom Bindels
Telefoon: 046-4778144
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: burgemeester Sjraar Cox

Eindrapportage ‘Compact en toekomstbestendig kernwinkelgebied Geleen’
Het college besluit in te stemmen met de eindrapportage ‘Compact en toekomstbestendig kernwinkelgebied Geleen’ en meer specifiek met de verfijning c.q. uitwerking van het door de raad d.d. 8 juli 2015 goedgekeurde kernwinkelgebied-scenario voor de onderdelen branchering en instrumentenbox.
Informatie: John Janssens
Telefoon: 046-4777445
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Noël Lebens

Subsidie Partners in Welzijn 2016
Het college besluit
Partners in Welzijn voor het jaar 2016 een budgetsubsidie van € 2.808.000 te verlenen voor de uitvoering van de reguliere activiteiten.
Informatie: Marcel Kretzers
Telefoon: 046-4777682
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Leon Geilen

Gemeentelijke onderscheiding (Penning van Verdienste)
Het college besluit een gemeentelijke onderscheiding (Penning van Verdienste) toe te kennen aan de Stichting Wielercomité Buchten.
Informatie: Sylvia Gimbrère
Telefoon: 046-4778048
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: burgemeester Sjraar Cox

Cookieinstellingen