Bormans Modeschoenen in top-50 schoenenwinkels

... net als vorig jaar bij de 50 BESTE ...
... net als vorig jaar bij de 50 BESTE ...
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Tred, het vakblad voor de schoenenbranche in Nederland, heeft een lijst samengesteld van de vijftig beste schoenenzaken in het land. Nederland telt in totaal ongeveer 3.000 schoenenzaken.

Bormans Modeschoenen aan de Steenweg in Sittard mag zich tot die selecte groep van vijftig rekenen. De jury spreekt van “een unieke winkel in Limburg. Hier werken echte vakspecialisten”. Een fraai compliment.

Een trotse Jo Bormans: “Het was een grote verrassing. Ik was in het geheel niet op de hoogte van deze verkiezing. Het is dat ik onze naam voorbij zag komen in de mei-editie van Tred“. De top-50 werd samengesteld op basis van inzendingen van diverse partijen uit de schoenenbranche, zoals fabrikanten, leveranciers en agenten. Het vakblad heeft het onderzoek pas bekend gemaakt nadat het was afgerond.

Bij de verkiezing van de vijftig beste schoenenwinkels van het land werd niet alleen gekeken naar de omzet die door de zaken werd geboekt, maar ook naar de uitstraling van de zaak – ook op internet, het interieur, de vakbekwaamheid van de medewerkers, innovatief ondernemerschap, ludieke acties, originele klantenbenadering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed betalingsgedrag. Tred heeft verder geen ranking toegepast op de 50 geselecteerde zaken, er is dus geen nummer 1 en geen nummer 50 aangewezen.

Bormans Modeschoenen is samen met Beurskens Schoenmode in Beek de enige Limburgse schoenenzaak die in de nationale top-50 staat. De verkiezing werd dit jaar voor het eerst door Tred gehouden.

Cookieinstellingen