Gilde Westelijke Mijnstreek start met leesclub

Foto: CC0 via Pixabay

Gilde Westelijke Mijnstreek start onder leiding van Wim Krings met een leesclub. Krings is bekend van de gelijknamige boekhandel in Sittard en als voormalig boekenpanellid in het tv-programma De Wereld Draait Door.

De leesclub komt zes keer per jaar bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten, die van 19:00 tot 21:00 uur worden gehouden, staat steeds een ander boek centraal. De deelnemers worden uitgedaagd om datgene uit het boek te halen wat zij persoonlijk belangrijk vinden en nemen ook kennis van de inzichten en indrukken van de andere deelnemers. Het gesprek wordt op gang gebracht aan de hand van een aantal vragen. De te bespreken boeken zijn allemaal vrij recent verschenen.

Tijdens de eerste bijeenkomst van de leesclub op maandag 31 oktober wordt ‘Vele hemels boven de zevende’ van Griet op de Beeck besproken. Op de tweede bijeenkomst op maandag 28 november komt ‘Academy Street’van Mary Costello aan bod.

De vier andere bijeenkomsten staan op 30 januari, 13 maart, 24 april en 29 mei 2017 – allemaal maandagen – op de kalender. De dan te bespreken boeken worden nog bekend gemaakt.

De leesclub komt bijeen op het adres Odasingel 659 in Sittard. Deelname aan de zes bijeenkomsten van de leesclub kost 36 euro, inclusief administratiekosten en een kopje koffie of thee in de pauze. De groepsgrootte bedraagt minimaal 6 en maximaal 10 personen.

» meer informatie

Cookieinstellingen