Informatie over weekendafsluitingen N276/Dr. Nolenslaan

In het weekend van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november wordt de nieuwe ongelijkvloerse kruising aangesloten op de N276 en de Dr. Nolenslaan.

Om deze werkzaamheden op een veilige manier te kunnen uitvoeren is een volledige afsluiting van de N276 en Dr. Nolenslaan onvermijdelijk. Vanaf maandag 14 november rijden de eerste auto’s door de tunnelbak en over het nieuwe viaduct.

De N276 is volledig afgesloten op de volgende tijdstippen:

  • vrijdag 11 november vanaf 20:00 uur tot zaterdag 12 november 10:00 uur
  • zaterdag 12 november vanaf 18:00 uur tot maandag 14 november 06:00 uur

De Dr. Nolenslaan is volledig afgesloten vanaf vrijdag 11 november 20:00 uur tot maandag 14 november 06:00uur.

Het autoverkeer wordt ter plaatse omgeleid. Voor vrachtverkeer en gewoon auoverkeer zijn aparte omleidingsroutes ingesteld. Voor fietsverkeer verandert en niets, hiervoor blijft de al bestaande omleidingsroute van kracht. U kunt de routes bekijken door op de afbeelding boven dit artikel te klikken en te bladeren naar de voor u relevante omleidingsroute.

De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Bij een slechte weersvoorspelling vlak voor de weekendafsluiting of slechte weersomstandigheden tijdens de weekendwerkzaamheden kan het zijn dat de werkzaamheden niet starten of niet voltooid kunnen worden. Mochten er door de weersomstandigheden wijzigingen in de planning ontstaat wordt dit door aannemer Dura Vermeer gecommuniceerd via Facebook en Twitter.

Cookieinstellingen