Groene Helden Limburg Stimuleringsprijs 2017 van start!

Foto: IVN

Na een succesvolle lancering van de prijs in 2016 krijgen Limburgse MKB ondernemers nu de kans om Groene Held Limburg 2017 te worden.

IVN Limburg zoekt ondernemers die het verschil willen maken en samen met andere ondernemers een duurzaam, groen initiatief van de grond willen tillen. Ondernemers die in aanmerkingen willen komen voor een prijs kunnen zich uiterlijk 5 februari 2017 aanmelden op www.groeneheldenlimburg.nl.

Het gaat bij deze stimuleringsprijs niet per sé om spectaculaire, unieke of geheel nieuwe projecten. Wanneer een bestaand goed, maar kleinschalig initiatief door deze wedstrijd verder uitgebreid wordt, is dit initiatief ook een kanshebber. Het gaat om initiatieven van twee of meer ondernemers die de samenwerking zoeken met bijvoorbeeld instanties voor natuurbeheer, onderwijs of de lokale bevolking. Uit alle initiatieven worden tien winnaars gekozen die automatisch toetreden tot een netwerk waarbij kennisuitwisseling centraal staat. Ook krijgen ze een insigne en gevelbord voor hun bedrijf. Zo kunnen bedrijven aantonen dat maatschappelijk verantwoord ondernemen beloond wordt en dat zij dit belangrijk vinden.

Partners

IVN organiseert de Groene Helden Limburg Stimuleringsprijs samen met de Provincie Limburg, MKB Limburg, KvK, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rabobank, Innovatiehuis MKB Keyport 2020, CITAVERDE, WijLimburg, Natuurrijk Limburg en VVV Zuid-Limburg.

Groene Helden van het eerste jaar

Winnaars van vorig jaar zijn o.a. LOCOtuinen Maastricht, De Duurzame Educatieve Speelplaats uit Heerlen en Smokkelen en Smullen uit Velden. Zij lieten zien dat je door samen te werken met ondernemers en bewoners mooie, duurzame en groene initiatieven van de grond kunt tillen. Deze en andere winnaars zijn ook te vinden op www.groeneheldenlimburg.nl.

Cookieinstellingen