Streekomroep START kleurt rood geel en groen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Tijdens de vastelaovesdagen kleurt start radio en TV helemaal rood geel en groen. De programmering van de streekomroep staat dan natuurlijk in het teken van de vastelaovend.

Start radio wordt vastelaovend-radio en ook op TV wordt veel aandacht besteed aan optochten, achtergrondprogramma’s en muziek.

START TV trapt af op woensdag 22 februari met de programma Thuis in Sittard-Geleen vanuit de optochthal in Sittard gevolgd door het programma ‘Euver leedjes en leidjes’. Presentator Paul Heffels praat over vastelaovesmuziek met de winnaars van de verschillende leedjes/leidjes-concoursen in de regio. De vrijwilligers van de streekomroep zijn te vinden langs de optochten in Geleen, Sittard en Beek. Op dinsdag is er een samenvatting van de optochten in de kleine kernen.

Uitgebreide vastelaovesprogrammering bij start radio en TV

Een overzicht van alle TV programma’s en het uitzendschema is te vinden op www.streekomroepstart.nl.

START radio pakt de hele week uit met een aantal extra ‘Vastelaovend same’ programma’s, samengesteld en gepresenteerd door Chris Luijten. En van 25 tot en met 28 februari heel veel non stop vastelaovesmuziek uit de eigen regio en de provincie Limburg.

Start TV is te zien op Ziggo kanaal 41 Kpn kanaal 337/2140. Start radio is te ontvangen via de ether FM 99.1 MHz en FM 107.3 MHz.

Cookieinstellingen