Jubileumconcert St. Barbara met Guido Dieteren en Wendy Kokkelkoren

Guido Dieteren en Wendy Kokkelkoren
Guido Dieteren en Wendy Kokkelkoren
Foto: Guido Dieteren en Wendy Kokkelkoren

Muziekcorps St. Barbara geeft ter gelegenheid van haar 65-jarig jubileum op zaterdag 4 november in schouwburg De Domijnen haar jubileumconcert, getiteld ‘Gelök’.

Het wordt een zeer bijzondere avond met bijdragen van onder andere Guido Dieteren, Wendy Kokkelkoren, een ensemble van Guido’s Orchestra, mannenkoor SI-TARD en kinderkoor Cantarella.

Het thema van deze concertavond is klassiek meets pop. Dankzij de samenwerking met het mannenkoor en een ensemble van Guido’s Orchestra is het mogelijk om klassieke muziek met popmuziek te combineren.

Vooral de samenwerking van Muziekcorps St. Barbara met Guido’s Orchestra belooft bijzonder te worden. Guido’s Orchestra is het eigentijdse poporkest onder leiding van orkestleider, violist en componist Guido Dieteren. Samen met sopraan Wendy Kokkelkoren – Guido’s echtgenote – bewijst het orkest dat pop en klassiek harmonieus samengaan. De afgelopen 10 jaar heeft Guido’s Orchestra, naast haar eigen solo-optredens, samengespeeld met internationale supersterren zoals Andrea Bocelli, Lionel Richie, Diana Ross, DJ Afrojack en vele anderen tijdens de concertreeks ‘Symphonica in Rosso’.

Voorafgaand aan dit veelbelovende concert vindt op donderdag 2 november in het MFC Ónger de 2 tores in Sanderbout samen met Guido Dieteren en zijn ensemble de generale repetitie plaats. Voor Muziekcorps St. Barara en de wijk Sanderbout een unieke en bijzondere ervaring.

Muziekcorps St. Barbara, mannenkoor Si-tard, kinderkoor Cantarella en Guido Dieteren, Wendy Kokkelkoren en het ensemble van Guido’s Orchestra verheugen zich enorm op deze samenwerking.

Kaarten bestellen

Het wordt een concert om niet te missen. Bestel daarom tijdig uw kaarten (25 euro per stuk).

» kaarten online bestellen
» telefonisch via 06-45436774. Dit concert mag u niet missen dus zorg dat u erbij bent!

Barbara

Cookieinstellingen