Sponsors Lions verlengen contract

Hoofdsponsor OCI Nitrogen en Rabobank Westelijke Mijnstreek hebben maandagavond twee jaar toegevoegd aan hun sponsorovereenkomst met stichting Tophandbal Zuid-Limburg. OCI Nitrogen is al sinds het seizoen 2011-2012 hoofdsponsor van  Limburg Lions. Dat contract zou aan het einde van dit seizoen aflopen, maar wegens de professionaliteit, sportieve prestaties en ambities van OCI Lions heeft OCI Nitrogen besloten het hoofdsponsorschap met twee jaar te verlengen.

Ook Rabobank Westelijke Mijnstreek, sinds de oprichting van stichting Tophandbal Zuid-Limburg als sponsor betrokken bij Limburg Lions, deelt die waarden. 
Lions wil in de toekomst ook graag internationaal een rol spelen en beide sponsors ondersteunen die ambitie. Volgens voorzitter Thieu Kikken heeft Limburg Lions bewezen in samenwerking met BFC, Vlug en Lening, Sittardia en handbalschool Graaf Huyn een ware handbalpiramde te kunnen bouwen, waarin breedtesport en topsport onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. 
Kikken: “Ontwikkeling van talent uit de regio vormt hierbij het stevige fundament. De relaties met vele stakeholders op publiek en maatschappelijk terrein en de verbinding met de economische activiteiten zijn het bindmiddel. Nu we onze intrek hebben genomen in de Sportzone, u het enthousiasme van de fans alleen maar toeneemt, ons talententeam ook een plek in de eredivisie heeft verworven en de competitie door de BeNeLeague een internationaler karakter krijgt, start voor OCI Lions een volgende fase. Deze ontwikkeling gaat parallel aan de ambitie en de mooie economische ontwikkelingen van de regio.
Cookieinstellingen