Fortuna Sittard-voorzitter Masset: ‘vertrouwen ontbreekt’

Foto: Rik van Mulken

Volgens Martin Masset, directeur van Fortuna Sittard, is Peter van Vossen de laan uitgestuurd omdat het vertrouwen in verbetering van de resultaten ontbreekt.

Van Vossen zorgde nadat hij bij Fortuna Sittard in dienst kwam voor een aantal nieuwe geldschieters. Die blijven de club trouw, ook nu Van Vossen door de club is ontslagen. Dat meldt 1Limburg.nl zondagmiddag.

Onder leiding van Peter van Vossen boekte het eerste elftal bedroevend slechte resultaten. In heel 2015 werd tot nu toe slechts één competitieduel in eigen stadion gewonnen. Dat was in januari.

Ook nu het team op een aantal plaatsen versterkt is komt er geen verandering in de negatieve reeks. Het afgelopen vrijdag met 4-0 verloren duel tegen FC Oss was de druppel. Fortuna Sittard staat nu 17e op de ranglijst. De doelstelling om aan het einde van dit seizoen in het linker rijtje te eindigen lijkt al haast een utopie. Reden om afscheid te nemen van Van Vossen.

Fortuna Sittard moet dus op zoek naar een opvolger. De functie van Van Vossen wordt voorlopig waargenomen door assistent-trainers Jeffrey Kooistra en Donny de Groot.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen