Finale OCI-Lions live op de Sittardse Markt te zien

Foto: Café d'Hollande

Zaterdagmiddag speelt OCI-Lions in Panningen de tweede wedstrijd in een best-of-three serie om het landskampioenschap handbal tegen Targos Bevo.

Afgelopen zondag verpletterde OCI-Lions die tegenstander met 34-19, komende zaterdag zal het minder eenvoudig gaan en wordt het beslist een zinderende pot handbal, want Bevo mag deze wedstrijd niet verliezen en OCI-Lions wil hem graag winnen, want dan prolongeert de ploeg uit Sittard-Geleen de landstitel.

Het aantal entreebewijzen dat Bevo aan de aanhang van OCI-Lions ter beschikking stelt schiet aanzienlijk tekort om alle Lions-supporters die de wedstrijd in Panningen wilden bezoeken tevreden te stellen. Voor degenen die er niet in zijn geslaagd om een entreebewijs voor deze belangrijke wedstrijd te bemachtigen is er goed nieuws, want café d’Hollande op de Markt in Sittard geeft de gedwongen thuisblijvers de kans om de wedstrijd in een passende ambiance en op een groot scherm live te volgen. Dus: toeters, vlaggen, petten en shirts mee. De wedstrijd begint om 16:00 uur, maar u bent natuurlijk al ruim van tevoren welkom!

Cookieinstellingen