Fortuna Sittard verliest met 3-0 van Jong PSV

Foto: © Rik van Mulken

De zo gewenste revanche voor de bekernederlaag tegen SV Spakenburg zat er maandagavond in de uitwedstrijd tegen Jong PSV niet in.

Op de een of andere manier wil het in uitwedstrijden dit seizoen maar niet lukken met het team van coach Ben van Dael. Thuis is de ploeg nog ongeslagen, maar in de uitwedstrijden werd tot op heden slechts één puntje gepakt bij SC Telstar.

Albert Gudmundsson nam de volledige Eindhovense doelpuntenproductie voor zijn rekening en mocht na zijn hattrick de wedstrijdbal mee naar huis nemen. In de 20e minuut van de eerste helft opende hij de score, in de 66e minuut van de tweede helft en in de eerste minuut van de extra tijd liet hij Fortuna-doelman Leon ter Wielen nogmaals de bal uit het net halen.

Fortuna Sittard startte met de volgende elf: Leon ter Wielen, Christopher Braun, Ferry de Regt, Kamen Hadziev, Stefan Askovski, Luc Mares, Jordie Briels, Roald van Hout, Okan Kurt, Junior Torunarigha en Abdelaziz Khalouta. Djibril Dianessy werd in de 69e minuut ingebracht voor Junior Torunarigha. Jorrit Smeets, hersteld van een kaakblessure, opgelopen tijdens een oefenwedstrijd tegen EVV, verving in de 78e minuut Kamen Hadzhiev. Roald van Hout maakte in de 82e minuut plaats voor Frank Wiafe. Scheidsrechter Berben gaf geel aan Askovski en Khalouta. De wedstrijd werd bekeken door 250 toeschouwers.

Aanstaande vrijdag speelt Fortuna Sittard thuis om 20:00 uur tegen FC Emmen.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen