OCI-Lions drie punten los na puike overwinning in Zwartemeer

JMS Hurry Up is er zaterdagavond niet in geslaagd om OCI-Lions de tweede nederlaag in de BeNe-League toe te brengen.

Het team van Mark Schmetz begon de wedstrijd goed en ging na 12 minuten spelen met 5-8 aan de leiding. Maar nog voor rust trok Hurry Up het initiatief naar zich toe om met een 17-14 stand aan de thee te gaan.

Lions herstelde zich echter knap in de tweede helft. In de 39e minuut kwam Lions gelijk bij 20-20 en om vervolgens keihard door te pakken en uit te lopen naar 21-28. Hurry Up kwam vervolgens vanaf 23-30 nog terug tot 26-30, maar toen was de speeltijd op.

Door het verlies van nummer twee Initia Hasselt tegen promovendus Visé staat OCI-Lions nu drie punten los van directe concurrenten Hasselt en Tongeren. Visé is overigens de eerstvolgende tegenstander van OCI-Lions. Dat duel, een thuiswedstrijd, staat voor zaterdag 29 oktober om 19:30 uur op het programma is de Fitland XL Topsporthal.