Najaar start met mantelweken en broekenactie

Foto:

Het mode-event All About Fashion in Sittard slaat dit najaar weliswaar een jaartje over, maar bij Van Neer Eyckeler – damesmode sinds 1895 start het najaar zoals vanouds met de traditionele Atelier Gardeur broekenactie en de bekende Mantelweken.

Broekenactie
Van donderdag tot en met koopzondag 28 september krijgt iedereen die bij Van Neer Eyckeler aan de Brandstraat in Sittard een Atelier Gardeur pantalon koopt een fraaie shawl cadeau.
“We hebben een mooi ruim aanbod in de Atelier Gardeur broeken, zoals u van ons gewend bent. Zo hebben we het vertrouwde 5 pocket model Zuri dit seizoen in verschillende nieuwe kwaliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie ton-sur-ton jacquard motieven. Of de iets sportiever gecoate kwaliteiten. Deze broeken hebben een katoenen basis met een modische wax-coating. Als u eens iets heel anders wilt, kunt u ook kiezen voor een moderne ruit, in zwart/rood en zwart/wit,” zo laat Sittards oudste damesmodezaak weten. 
Natuurlijk biedt Atelier Gardeur dit seizoen wederom het mooie techno doek aan. Hiermee bent u altijd modisch en op en top verzorgd gekleed. Doordat het doek voor de helft uit katoen bestaat, draagt het bovendien heerlijk comfortabel.
Op donderdag is een pasvormspecialiste van Atelier Gardeur aanwezig bij Van Neer Eyckeler. 
Van donderdag 25 september tot en met woensdag 8 oktober kunt u bij Van Neer Eyckeler terecht voor een mooie nieuwe mantel, jas of jack van Gelco, Rino & Relle, Creenstone, Gerry Weber, Beaumont, Gil Bret of Milo. En ook bij de aankoop van een mantel ontvangt u een mooie shawl cadeau.
Op donderdag 2 oktober verzorgt Van Neer Eyckeler de Gerry Weber modeflitsen. Professionele mannequins tonen u dan de nieuwste Gerry Weber collectie en geven tussen 10:00 en 17:00 uur stylingadviezen. Die dag zijn tevens specialistes van Milo aanwezig.
» zie ook Mantelweken
vne620-breed
Cookieinstellingen