Nieuw pand Carglass Autoruitschade geopend

Foto:

Per 21 november is Carglass Sittard verhuisd naar een nieuw, makkelijk bereikbaar en goed in het zicht gelegen pand op de hoek van de Bergerweg en de Lissabonlaan. Het bedrijf verwacht haar klanten op de nieuwe locatie nog meer service en kwaliteit te kunnen bieden.

Het nieuwe servicecentrum van Carglass Sittard speelt onder meer in op het ‘nieuwe werken’. Klanten kunnen in een speciale ruimte gebruikmaken van gratis Wifi terwijl ze wachten op de reparatie of vervanging van hun autoruit. Ook is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Het gebouw zelf is volledig energieneutraal. Carglass heeft een aantal zonnepanelen geïnstalleerd, voldoende voor het eigen gebruik en om terug te leveren aan de energiemaatschappij.
Carglass Sittard wil met de nieuwe inrichting meer openheid uitstralen. Logge balies krijgen geen plaats meer in het nieuwe pand, er zijn geen afscheidingen meer tussen de klant en de werkplaats. In plaats daarvan worden klanten uitgenodigd om in de werkplaats te komen kijken. De nieuwe wachtruimte is voorzien van een panoramische glaswand, waardoor klanten ook vanaf daar goed kunnen volgen hoe de monteurs aan hun auto werken. Clustermanager Josh Titulaer: “We willen onze klanten op deze manier meer betrekken bij en inzicht geven in onze werkzaamheden. Zo willen wij hem enthousiast maken over onze manier van werken.”
Inbraak
Autoruitschade ontstaat vaak door opspattende steentjes. Snelle reparatie is van belang, een ‘sterretje” kan anders makkelijk doorscheuren. Ook bij auto-inbraak is de behoefte aan snelle hulp groot. Zeker in de wintermaanden, waarin auto-inbrekers 20 procent vaker toeslaan. Slachtoffers van een dergelijk misdrijf worden door Carglass dag en nacht geholpen. Carglass blijft daarnaast service op locatie bieden voor inwoners uit Sittard en omgeving. Niet alleen aan huis, ook bijvoorbeeld op het werkadres van de klant. 
Vanwege de centrale ligging van Sittard in Limburg, wordt dit filiaal het nieuwe clusterfiliaal voor de regio. Van hieruit zullen de mobiele servicebussen voor de hele regio vertrekken.
De nieuwe locatie aan de Lissabonlaan is goed bereikbaar en voor klanten is er in de omgeving genoeg te doen terwijl zij wachten op de reparatie of vervanging van hun autoruit. Op een paar minuten afstand bevinden zich eetgelegenheden en Gardenz. Wachtende klanten kunnen bij Carglass een leenfiets krijgen. Het gezellige centrum van Sittard ligt op vijf minuten fietsen.
Cookieinstellingen