Open dag Osseforth Opleidingen

Foto: Osseforth Opleidingen

Wie zijn rijbewijs wil halen, of dat al heeft en verder wil voor vrachtwagenrijbewijs, busrijbewijs of aanhangerrijbewijs, die doet er goed aan om op zondag 19 april de jaarlijkse open dag van Osseforth Opleidingen te bezoeken.

Hetzelfde geldt voor mensen die een brommer- of een motorrijbewijs willen halen, of een certificaat heftruckchauffeur. Ook hobbykapiteins die hun vaarbewijs willen halen zijn er welkom.

Directeur Frank Osseforth: “Tijdens de open dag kun je kennis maken met ons bedrijf en informatie inwinnen over de opleiding die je wilt gaan volgen. Je kunt er proeflessen volgen voor de motor, auto, bromfiets, heftruck, aanhanger, vrachtwagen en bus rijbewijs. Tevens zullen er theorie sessies zijn voor motor en auto en kun je een informatie bijeenkomst bijwonen voor het vaarbewijs en de instructeursopleiding. De proeflessen voor auto, aanhanger en bromfiets rijbewijs zijn gratis. Voor de motor, vrachtwagen en bus proefles betaal je €15,- (normaal €60 en €95). Schrijf je je die dag in voor een opleiding? Dan krijg je een korting tot €150 en een goodybag!”

motrorrijles-IMG_4151

Wat is er te doen op de open dag?

Theoriesessies
Het behalen van de theorie is voor velen een struikelblok. Neem daarom op de open dag eens een kijkje in de “theoriewereld”. Er zijn tijden vrij gepland voor een echt CBR theorie-examen te oefenen voor de auto (om 10:30 uur en om 14:00 uur) en de motor (12:30 uur).

Proeflessen
Tijdens de open dag kun je een proefles volgen voor het auto-, bromfiets-, motor-, aanhanger-, vrachtwagen- en busrijbewijs. Je gaat een uur zelf rijden en daarna volgt er een uitgebreide nabespreking.

Informatiebijeenkomst vaarbewijs
Altijd al je eigen boot willen hebben en zelf willen varen? Dan heb je het vaarbewijs nodig. Voor het vaarbewijs hoef je alleen een theorie-examen af te leggen. Osseforth Opleidingen heeft een selectie gemaakt van alles wat belangrijk is om te slagen voor het vaarbewijs. Bij Osseforth ligt de nadruk op de leerstof die regelmatig terugkomt in de examens Vaarbewijs. Het accent ligt op ‘need to know’ en minder op ‘nice to know’. Gevolg is dat vrijwel alle cursisten de eerste keer slagen. Bezoek daarom om 12:30 uur het informatieuur over het vaarbewijs

Informatiebijeenkomst instructeursopleiding
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga je graag met mensen om? Vind je het leuk om mensen iets te leren en veel op de weg te zijn? Dan is een baan als rij-instructeur iets voor jou! Om 14:00 uur is er een informatiebijeenkomst voor de instructeursopleiding. Iedereen die zich deze dag inschrijft krijgt een korting tot € 150,- op de rijopleiding!

Beroepsopleidingen
Wil jij het heftruck-/reachtruckcertificaat gaan behalen? Neem dan een gratis proefles en probeer de heftruck of reachtruck uit! Inschrijven kan via de rechter menubalk. Let op: voor deze gratis proefles zijn veiligheidsschoenen een vereiste!

Wil je er zeker van zijn dat je een proefles kunt volgen, schrijf je dan nu in. Vol is vol! Een proefles duurt 90 minuten.

Datum: zondag 19 april 2015
Adres: Businesspark Stein 165 Elsloo
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur
Kosten deelname proeflessen:
– auto, bromfiets en aanhanger: gratis!
– motor: van €60 voor €15
– vrachtwagen & bus: van €95 voor €15

Cookieinstellingen