Impulsz – ondernemersevent in De Domijnen 02

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Woensdag 24 juni vindt in de Stadsschouwburg van Sittard-Geleen – tegenwoordig bekend als De Domijnen 02 – de première van het ondernemersevent van het jaar plaats: Impulsz.

Een jaarlijks terugkerend evenement voor ondernemers met groeiambities en mensen met een gezonde interesse in ondernemend Limburg. Met dit jaar als actueel maatschappelijk thema: Het Nieuwe Oogsten.

Unieke samenwerking
Bij Impulsz draait de avond om innovatie, inspiratie, leiderschap en duurzaam ondernemen. BSG en de Lionclubs Ambt Born en Sittard-Geleen organiseren een avondvullend programma waarin enkele hoofdrolspelers van ondernemend Westelijke Mijnstreek presenteren hoe de toekomst eruit gaat zien.

Avondvullend programma
Een avond waarop burgemeester Sjraar Cox zorgt voor een warm welkom. CEO van DSM, Feike Sijbesma, zijn visie en ervaringen deelt met betrekking tot het entrepreneurship. Spreker Frank Schaap een voordracht houdt over ‘idee zoekt ondernemer’ en de avond wordt afgesloten door conferencier Jörgen Raymann.

Succesvol initiatief
Doortimmerde verhalen. Sprankelende voorbeelden. Inspirerende ondernemers. Plus: de opbrengst van de avond gaat naar een Goed Doel: Stichting Leergeld. Het wordt een inspirerende avond over ondernemen en werkgelegenheid in onze regio én aansluitend is er een gezamenlijke netwerkborrel. Dat is Impulsz.

Locatie en datum
Woensdag 24 juni in de Stadsschouwburg Sittard-Geleen
Aanvang 18:30 uur
Waarde van de toegangskaart €55,-
Kaartverkoop via www.impulsz.nl.

Cookieinstellingen