Geen nieuwe hoogheden voor CV de Katers Holtum

Foto: Els Diederen [CC-BY-SA-3.0] via Wikimedia Commons

De bekendmaking van de nieuwe hoogheden van CV de Katers op 27 november jongstleden werd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen afgeblazen.

Besloten werd om het prinsuitroepen tijdens de Houtemse Aovend uit te stellen naar vrijdag 7 januari 2022. Inmiddels heeft het kabinet op 14 december jongstleden besloten om de geldende coronamaatregelen te verlengen tot en met 14 januari 2022.

CV de Katers heeft lang de moed erin gehouden en gehoopt dat ze dit seizoen de nieuwe hoogheden konden voorstellen. Maar ook op 7 januari 2022 zal dit vanwege de maatregelen niet gaan lukken. En omdat er opnieuw veel onzekerheid is over wat wel en niet mogelijk is het komende carnavalsseizoen heeft CV de Katers het pijnlijke besluit moeten nemen om in het carnavalsseizoen 2021-2022 geen nieuwe hoogheden uit te roepen.

Ook de op 9 januari 2022 geplande Mansluujzitting moet vanwege de geldende coronamaatregelen worden afgelast. De sponsoren van de Mansluujzitting worden de komende weken op een passende wijze geïnformeerd.

Anders dan vorig jaar heeft CV de Katers wel de hoop dat dit jaar wél carnavalsactiviteiten georganiseerd kunnen worden. De ontwikkelingen zullen worden bekendgemaakt op de Facebookpagina en de website van CV de Katers.

Cookieinstellingen