Bereikbaarheid winkels Rijksweg Noord Sittard

Foto: Wolls

Vanwege de tijdelijke afsluiting van de Rijksweg Noord in Sittard, ter hoogte van de kruising met de Overhovenerstraat, zijn de winkels op de Rijksweg tussen Overhovenerstraat en Walramstraat komende week nog moeilijk te bereiken.

De afsluiting heeft te maken met rioleringswerkzaamheden bij de nieuwe rotonde De Wissel. Op 7 en 8 mei wordt de weg vanaf de Overhovenerstraat richting rotonde  en vanaf de rotonde richting Vouerweg geasfalteerd. Daarna is er op de Rijksweg Noord vanaf de Overhovenerstraat weer – alleen in zuidelijke richting – doorgaand verkeer mogelijk.

Wie bij Wollstreet, Kamps Uniform- & Bedrijfskleding, GL Productions, de autowasplaats van Beursgens of bij anderen op dat stuk Rijksweg Noord moet zijn kan tijdelijk via de Walramstraat de Rijksweg Noord oprijden. Let op: er zijn daar niet al te veel parkeerplaatsen. Er is wel parkeergelegenheid in de buurt: de parkeergarage in de Walramstraat (tussen Rijksweg Noord en Overhovenerstraat) is in de buurt en ook op de Walramstraat en de Overhovenerstraat langs het Maaslandpark is doorgaans wel een plekje te vinden. Wie in de Odaparking parkeert krijgt bij een aankoop bij Wollstreet een uitrijkaart cadeau.

De Walramstraat is vanuit noordelijke richting momenteel alleen bereikbaar via de Parallelweg en vanuit zuidelijke richting alleen via het Stationsplein.

wollstreet-omleiding

Cookieinstellingen