Interactieve signeersessie Nathalie Pagie

Op zaterdag 5 juli verzorgt thrillerauteur Nathalie Pagie van 15.00 tot 17.00 uur in boekhandel Krings in Sittard een interactieve signeersessie. Wat en hoe is ook voor boekhandelaar Wim Krings nog geheim … 

Nieuwsgierigen laten zich op 5 juli natuurlijk graag verrassen. Na haar debuut met de thriller De Toneelclub presenteert de Bredase schrijfster nu met De Campus haar tweede boek en ondertussen werkt ze al aan haar derder thriller, die volgend jaar – zo is de verwachting – zal uitkomen.
De Campus
Cleo van Laerhoven vertrekt naar Canada vertrekt om te studeren aan de University of Alberta. Aanvankelijk geniet ze van de fijne sfeer en het prachtige land, maar als een van haar docenten dood wordt gevonden slaat de sfeer om. En niet alleen de sfeer; na de Indian Summer verdwijnt de wereld onder een dik pak sneeuw. Cleo raakt betrokken bij een moordonderzoek. Lukt het haar de Canadese kou te trotseren en de campus levend te verlaten? 
De setting is geen onbekend terrein voor Pagie, die zelf aan genoemde universiteit gestudeerd heeft. Een deel van het verhaal is dan ook gebaseerd op haar eigen ervaringen in de extreme Canadese winterkou. 
Nathalie Pagie
Nathalie Pagie is behalve schrijfster ook communicatieadviseur en woont met haar man en kinderen in Breda. Voor meer informatie: www.nathaliepagie.nl
Cookieinstellingen