Fietsen door de grensstreek

Foto:

Wie niet zo van grote schuttersfeesten houdt maar liever een mooie fietstocht maakt kan op zondag 6 juli deelnemen aan de Niederrheinischer Radwandertag. 

Vanuit verschillende plaatsen in Nederland en het aangrenzende Duitse Niederrheingebied kan jong en oud op deze traditionele eerste zondag in juli meefietsen. In Echt-Susteren kan vanaf 10.00 uur worden gestart bij de Golfbaan Echt-Susteren. Bij Sittard-Geleen kan worden gestart vanaf de Propsteiweg in het net over de grens gelegen Millen.
Fietsroutes
Vanaf het startpunt bij de Golfbaan kunt u kiezen uit een route van 39 kilometer (route 39) en 70 kilometer (route 41). De routes nemen de fietser mee naar de mooiste plekjes in het Smalste Stukje Nederland en nog veel verder. Beide routes brengen u langs tal van bezienswaar-digheden in Duitsland. Route 41 biedt bovendien een drielandentocht waarbij u kennismaakt met België, Nederland en Duitsland. 
En meer
Een heerlijk sportieve dag, waarbij deelnemers bij het start- en eindpunt op de Golfbaan Echt-Susteren kunnen genieten van live-muziek en een heerlijk buffet (life cooking). Daarnaast maken fietsers kans op het winnen van mooie prijzen. De Niederrheinischer Radwandertag is een uniek fietsevenement door een grenze(n)loos ‘groene’ regio, voor zowel jong als oud.
Meer informatie vindt u op www.hetsmalstestukjenederland.nl. Daar kunt u beide routes alvast bekijken en downloaden.
Bron:echt-susteren.nl
Cookieinstellingen