Premium Healthcare Interventions (PHI)

Adres:

Mijnweg 3
Geleen , 6167 AC
Tel. 088 744 1633

Website:

https://www.phi-med.nl

PHI is een gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) instelling met vestigingen in Limburg en Noord-Brabant.

Wij richten ons op de behandeling van cliënten met stemmingsstoornissen, angststoornissen en somatoforme stoornissen. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, op een wijze die onderscheidend en effectiever is dan het aanbod zoals dat door de traditionele aanbieders wordt verzorgd. Onze behandelresultaten zijn uitstekend!

PHI verleent met passie en grote betrokkenheid – op het gebied van psychische hulp – optimale en specialistische zorg aan haar cliënten. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat een mens in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest en lichaam, vormgegeven in een gecombineerd, interdisciplinair en modulair behandeltraject, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wij gaan in de basis standaard uit van het ‘stepped care’ model en de ‘evidence based’ behandelmethodieken die volgens de richtlijnen (Multidisciplinaire richtlijn depressie en multidisciplinaire richtlijn angststoornissen; Trimbos Instituut, 2013, 3e revisie) worden voorgeschreven.

De belangrijkste componenten in dit behandelprogramma zijn gestoeld op de (2e generatie) Cognitieve Gedrags Therapie en de (3e generatie) Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Openingstijden

  • maandag 08:00-21:00
  • dinsdag 08:00-21:00
  • woensdag 08:00-21:00
  • donderdag 08:00-21:00
  • vrijdag 08:00-19:00
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten

Contactinformatie

PHI

Telefoon: 088 744 1633
Website: https://www.phi-med.nl
Careersite: https://werkenbij.phi-med.nl
E-mail: [email protected]
Adres: Mijnweg 3, 6167 AC Geleen
Social Media:
» Facebook PHI
» LinkedIn Premium Healthcare Interventions BV

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen