De Marotte op zoek naar kopij voor De Pappegey

Foto: SGN

Op 13 februari 2020 verschijnt de 139e (!) editie van De Pappegey, het jaar- en kolderblad van stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd.

Ook dit jaar verschijnt het blad als glossy. De redactie is op zoek naar kopij voor deze editie.

Naast de officiële pagina’s is er veel plaats ingeruimd voor anekdotes, korte kolderieke verhalen (sjaele kal) en foto’s met een humorvol verhaal. Hiervoor vraagt stadscarnavalsvereniging De Marotte ook dit jaar weer de medewerking van het publiek. Heb je iets geks of leuks meegemaakt, heb je een grappige of lachwekkende foto? Schrijf het op, mail het, stuur het door. Teksten het liefst in Sittards dialect, maar mocht je dit niet machtig zijn, dan in het Nederlands en vertaalt de redactie het.

Dit jaar is de redactie uiteraard bijzonder geïnteresseerd in humoristische en kolderieke anekdotes en foto’s over en van de nieuwe Vorst Marot Jan Janssen, of de zes nieuwe leden van de Wieze Raod. Daarnaast een uitdrukkelijke oproep aan iedereen die zich altijd afvraagt waarom een leuke anekdote niet vermeld staat? Omdat de redactie deze niet ontvangen heeft! En daarom; stuur in!

De kopij kan worden gemaild aan [email protected] of per post worden verstuurd aan
Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd
t.a.v. De Pappegey
Postbus 256
6130 AG Sittard

Let op: de redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen wel of niet te plaatsen. Hierover vindt geen correspondentie of terugkoppeling plaats.

Cookieinstellingen