Wmo Adviescentrum vanaf maandag 15 juni weer open

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanaf maandag 15 juni is het Wmo adviescentrum in Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen weer open.

Het adviescentrum werkt enkel op afspraak tussen 09:00 uur en 16:30 uur. Ook gelden er andere beperkingen in verband met de coronamaatregelen.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0464778841. Als uw vraag niet telefonisch kan worden beantwoord dan wordt een afspraak ingepland.

Voor het aanvragen van de GPK (gehandicaptenparkeerkaart) is een gesprek in het adviescentrum altijd noodzakelijk omdat u de legeskosten van de kaart bij het indienen van de aanvraag direct moet betalen. Nadat u bericht hebt gekregen dat uw GPK toegekend is, maakt u een afspraak voor het ophalen van de kaart.

In verband met de coronamaatregelen kunt u met maximaal 2 personen op een afspraak komen. Het is niet mogelijk om met meer personen deel te nemen aan het gesprek of te wachten in het adviescentrum.

Verder worden de landelijke richtlijnen gehanteerd. Dit betekent dat u niet mag komen als er sprake is van neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, niezen, keelpijn en verhoging of koorts. In en buiten het adviescentrum wordt de norm van anderhalve meter afstand gehanteerd.

Bij de ingang van het ziekenbuis worden controlevragen gesteld over uw gezondheid.

Adres Wmo adviescentrum Sittard-Geleen: Dr. H. van der Hoffplein 1, Geleen.

Reacties