Kelder Classic Café: Herinnert u zich deze nog?

De wereldberoemde jingle van zeezender Radio Veronica uit de vorige eeuw klinkt menige muziekliefhebber nog steeds bekend in de oren. 

Herinnert u zich deze nog: op zaterdag 12 april aanstaande is dit het motto van de avond bij het eerste Kelder Classic Café dat gehouden wordt in de kelder van het Stadslab achter de kerk in Leijenbroek.
Het wordt beslist een super gezellige ouderwetse kelderavond, met een  drankje en een hapje. Het allerbeste uit meer dan een 50 jaar popmuziek, met name de rotsvaste kelderhits, uitgezocht door discjockey’s van het Kelderke van weleer, wordt gedraaid. Onvergetelijke muziek die iedereen doet herinneren aan wellicht de mooiste tijd van het leven. Goud van oud. Nostalgie van de bovenste plank.
Bezoekers kunnen voorafgaand aan de avond een verzoekje indienen voor de playlist. Heb je een geweldige herinnering aan een of andere plaat die destijds in het Kelderke grijs werd gedraaid, stuur dan een email naar [email protected] met vermelding van de titel en zanger/band van de plaat en als het mogelijk is, je verhaal dat daar bij hoort. 
Iedereen – met of zonder Kelderke-verleden – is van harte welkom. Kijk voor meer informatie en tickets op www.kelderke-sittard.com. Inschrijven is aan te raden, want vol=vol. De entree bedraagt € 2,50 en de consumpties kosten € 1,50.
Kelder Classic Café
Datum: 12 april
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 2,50
Locatie: Stadslab
Adres: Leijenbroekerweg 105a Sittard
Ingang achter de kerk

kelder-classic-cafe-affiche
Cookieinstellingen