Els Meewis-Stans kiest voor raadszetel

Foto:

Wethouder Els Meewis-Stans kiest voor het raadslidmaatschap, zo laat haar partij GOB donderdag middels een persbericht weten.  Ze zal dus niet als wethouder terugkeren in het nieuwe college van B&W.

“Ik kijk met plezier terug op vier intensieve, boeiende jaren waarin veel projecten tot stand kwamen en nieuwe wegen in het beheer en  onderhoud van de openbare ruimte werden ingeslagen,” aldus Els Meewis die de portefeuille openbare ruimte en leefomgeving had. 
“We hebben dankzij de instelling van wijkteams de aanzet gegeven voor een verdere ontwikkeling van het wijkgericht werken. De weekmarkten werden nieuw ingericht en veel grote projecten, zoals bijvoorbeeld de Bloemenmarkt zijn verwezenlijkt. Ook werd de inspraak van bewoners bij projecten in hun eigen omgeving verder uitgewerkt en vast onderdeel van het proces.”
Els Meewis heeft in overleg met haar familie, achterban en haar partij GOB voor het raadslidmaatschap gekozen. “Ik wil mij de komende vier jaren, naast het dienen van de belangen van de burgers, gaan bezighouden met de begeleiding van de jonge politieke talenten binnen het GOB. Maar voor alles biedt deze keuze meer tijd  voor mijn gezin.” 
Els Meewis-Stans (61) neemt op 12 mei tijdens een interne bijeenkomst afscheid als wethouder.
Foto: emmertjes met strooizout: tot de taken van wethouder Els Meewis-Stans behoorde ook de gladheidsbestrijding.
Cookieinstellingen