Adoptiedag in Dierenbeschermingscentrum Limburg

Op zaterdag 24 mei organiseert Dierenbeschermings-centrum Limburg een adoptiedag, bedoeld voor mensen die serieus overwegen een dier uit het centrum in huis te nemen.

Dierenbescherming Limburg stelt die dag onder andere graag aan u voor de lieve wat oudere hond Bargheera, divapoes Halfstaartje en het vriendelijke hangoorkonijn Nora. 
Zij hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn als zwerfdier terecht gekomen bij Dierenbescherming Limburg en dromen van een fijn, nieuw thuis bij een liefdevolle baas. 
Kom kennismaken! 
Gedurende de adoptiedag is het mogelijk om kennis te maken met de opvangdieren zonder dat u vooraf een afspraak moet maken. Potentiële baasjes kunnen zowel de katten als de konijnen in levende lijve ontmoeten en direct informatie over hen inwinnen bij de medewerkers van de Dierenbescherming. De honden laten zich van hun beste kant zien terwijl ze wandelen en spelen op een van de binnenplaatsen van het dierenbeschermingscentrum. 
Dierenbescherming Limburg roept vooral serieuze, potentiële adoptanten op om de adoptiedag te bezoeken in de hoop zoveel mogelijk opvangdieren te begeleiden naar een goed, nieuw thuis. 
Alle opvangdieren zijn terug te vinden op limburg.dierenbescherming.nl/asieldieren.
Locatie: Dierenbeschermingscentrum Limburg
Datum: zaterdag 24 mei
Tijd: 12:00-15:00 uur 
Adres: Langereweg 9, Born
Cookieinstellingen