Perfect weer voor een stoet!

In 2013 regende het zo nu en dan pijpenstelen. In 2012 raakten een aantal deelnemers aan de culturele stoet door de hitte bevangen, maar dit jaar was het weer gewoon perfect.

Een prettig zonnetje, een beetje wind, soms wat overtrekkende wolken: de weergoden waren Oogstkoningin, organisatie en deelnemers aan de Culturele Stoet goed gezind.
Er waren vele duizenden mensen afgekomen op deze 68e stoet, die ditmaal in het teken stond van de vrijetijdsbesteding. De praalwagens in de stoet werden afgewisseld door muziek- en andere gezelschappen, die regelmatig met applaus van het publiek werden beloond.
En zoals altijd werd de Culturele Stoet afgesloten met de praalwagen van de Oogstkoningin. Een stralende Robin Repkes beleefde de dag van haar leven.
Naast de stoet waren er nog tal van andere activiteiten georganiseerd in het dorp. Zo konden de kinderen zich vermaken op allerlei speel- en klimattracties. In het feestpaviljoen traden verschillende artiesten op waaronder Big Benny en Déjà Vu. DJ Ben Bastion zorgde voor de afsluiting van het feestprogramma op zondagavond. 
De Oogstdankfeesten duren nog tot en met maandag 25 augustus. Op deze dag is er in de middag een muziekprogramma voor gehandicapten, zieken en senioren. De bekende band Anderkovver sluit de 68e editie van de Oogstdankfeesten op maandagavond in het feestpaviljoen af. 
In 2015 vinden de Oogstdankfeesten plaats van vrijdag 21 tot en met maandag 24 augustus en staan dan in het teken van de Mijnen. 
Cookieinstellingen