PULP Festival goed ontvangen door publiek

Het eerste PULP Festival zit er op. Enkele duizenden bezoekers kwamen zondag een kijkje nemen op de CultuurKweek, zoals de officiële naam voor het terrein van het voormalige Maaslandziekenhuis, waar het festival werd gehouden, luidt.

“Ik dacht dat het een rommelmarkt zou zijn,” zegt een van de buurtbewoners, “maar dat is het niet. Nou ja, bij enkele stands zit het er tegenaan, maar er is véél meer te zien en te doen. Ik vind het een erg geslaagd evenement en het maakt de buurt er weer een stuk leuker op.” 
a030ltyejnt2gs8tid7wwy568
Workshop haken en breien bij Wollsteet: ook voor mannen!
Volgens de organisatie van het festival was alles wat te rijmen viel met de trefwoorden live muziek, organisch, fair trade, mode, theater, workshops, recycling, vintage (meubilair), design, yoga, markt, graffiti, camp fire sessions en kunst er te zien. En dat was ook zo.
j0pew254q15odptd0t9k0cmra
Kruiden van de tuinman, voorzien van advies omtrent toepassing ervan in gezonde voeding.
Maar bovenal viel de ontspannen sfeer op die er op het festivalterrein heerste. “Leuk, eindelijk eens een evenement dat niet zo traditioneel is als een braderie of enkel een kunstmarkt. Leuk publiek ook hier en goeie workshops. Ook veel leuke dingen voor jonge kinderen!” 
wkm0vzgf8pvhx2587uc1cwb99
Ademloos luisteren naar verhalen in de verhalenbus.
azdkoch7nf47526lbzhbvsa1n
Speed hair-styling.
Het eerste PULP Festival mag dan ook geslaagd genoemd worden. “Hopelijk was dit eerste niet het laatste festival. Zou mooi zijn als dit een vervolg gaat krijgen.” 
Klik op de foto boven het bericht om meer foto’s te bekijken.
Cookieinstellingen