Tien traineeplekken bij programma RichtingZuid

RichtingZuid, een initiatief van de Provincie Limburg en de gemeenten Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen, biedt tien talenten de kans om twee jaar lang als trainee aan de slag te gaan binnen het programma.

RichtingZuid is een traineeprogramma van Provincie Limburg en de gemeenten Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen voor talenten die zijn afgestudeerd op wo/hbo- niveau, met maximaal twee jaar relevante werkervaring en met affiniteit voor maatschappelijke vraagstukken en interesse in een professionele overheidsomgeving.
RichtingZuid
Als provincie van Nederland én als Europese regio heeft Limburg duidelijk een eigen profiel. De sociaaleconomische ontwikkelingen die zich hier in de afgelopen decennia hebben voltrokken, brachten tevens een proces van verandering en vernieuwing op gang. 
Limburg kijkt over de grenzen heen. Dat geldt voor de provincie en de gemeenten, maar ook voor Limburgse instellingen en bedrijven en niet in de laatste plaats voor de Limburgers zelf. 
Het traineeprogramma RichtingZuid heeft als doel om binnen deze dynamische omgeving ambitieuze en talentvolle academici en hbo’ers voor te bereiden op een loopbaan in het openbaar bestuur. De deelnemende organisaties vinden het belangrijk om, door een traject van werken, leren en ontwikkelen een vernieuwingsimpuls tot stand te brengen. Trainees krijgen veel kansen, maar er wordt ook een onvoorwaardelijke inzet gevraagd.
Solliciteren als trainee bij RichtingZuid
Potentiële trainees zijn talenten met affiniteit voor maatschappelijke vraagstukken en interesse in een professionele overheidsomgeving. Deze talenten zijn afgestudeerd op wo/hbo- niveau, met maximaal twee jaar relevante werkervaring. 
Deze talenten gaan de uitdaging aan en solliciteren voor het traineeprogramma RichtingZuid. Dit kan tot maandag 15 september 13.00 uur via de website www.richtingzuid.nl. Daar is ook alle overige informatie te vinden. Het traineeprogramma start op 1 januari 2015 en loopt tot 31 december 2016.
Cookieinstellingen