Osseforth Nederland’s beste rij-opleiding

Osseforth Opleidingen uit Elsloo is door het publiek verkozen tot de beste opleider van Nederland 2014 in de categorie klein-inkoop, logistiek en techniek. 

De uitreiking van de Awards vond plaats op 18 december 2014 in congrescentrum NBC te Nieuwegein. Frank Osseforth en zijn team namen de prijs in ontvangst. 
“Wie had dat gedacht!” was de eerste reactie van de eigenaar van het gelijknamige opleidingsinstituut. Volgens Osseforth is deze prijs een regelrechte erkenning voor de inzet van het team dat maar één doel nastreeft: het verhogen van klanttevredenheid en kwaliteit. “De praktijk bewijst dat deze combinatie vanzelf voor hogere slagingspercentages zorgt. We zijn hartstikke trots dat we nu een jaar lang deze titel mogen dragen”, Aldus Frank Osseforth.
De verkiezing werd dit jaar voor de tweede maal georganiseerd en is een initiatief van vergelijkingssites Springest.nl en Klantenvertellen.nl in samenwerking met NBC Nieuwegein. De verkiezing bestond uit 9 categorieën waarin elk 2 prijzen werden uitgereikt. Eén voor een grote opleider en één voor een kleine opleider. De beoordeling vond plaats op 3 punten:  inhoud van de opleiding, de trainer en organisatie en contact. 
Over Osseforth Opleidingen
Sinds eind jaren ’70 is het bedrijf sterk gegroeid qua aantal cursisten en soorten opleidingen. In de jaren ’90 werden de overige rijbewijs categorieën aan de autorijschool toegevoegd. Dit resulteerde o.a. in de aanleg van een eigen motoroefenterrein in Elsloo. Naast dit terrein is een pand gebouwd met daarin drie theorielokalen, de administratie en een aparte logistieke opleidingshal voor de opleiding tot heftruck- en reachtruck chauffeur. Naast de rijbewijscategorieën A, B, C, D en E  worden ook de taxipas/chauffeurspas, instructeursopleidingen, VCA, BHV en de opleiding voor het vaarbewijs verzorgd.   
Persbericht Osseforth Opleidingen
Cookieinstellingen