Benefietdiner Alpde d’HuZes in Volkshoes Geleen

Vanuit Zuyd Hogeschool Heerlen vertrekken ook dit jaar weer 40 studenten fysiotherapie richting Frankrijk om deel te nemen aan het medisch team van de Alpde d’Huzes.

Alpe d’HuZes is een jaarlijks benefietevenement waarmee geld wordt ingezameld voor verbetering en vernieuwing van wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Het geld wordt ingezameld door circa 5000 deelnemers die op 4 juni de Alpe d’Huez zo vaak mogelijk gaan beklimmen, zowel fietsend als (hard)lopend. Deze deelnemers worden fysiek en mentaal ondersteund door een medisch team.

“Wij, de studenten, zijn erg dankbaar hier een steentje aan te mogen bijdragen. Het merendeel van de kosten betreffende vervoer en verblijf dragen we zelf. We willen echter graag ook een geldbedrag inzamelen namens Hogeschool Zuyd, dat gedoneerd wordt aan Alpe d’HuZes. Hiervoor zijn we dan ook op zoek naar sponsoren! We willen jullie dan ook graag uitnodigen voor ons Sponsor Diner op 13 mei in ’t Volkshoes te Geleen. Vanuit de omgeving Sittard-Geleen heten Sanne Waterlander, Mick Hoen, Audrey Arbeel en Lana Luijten jullie van harte welkom!”

Tickets voor het benefietdiner à 29 euro per persoon kunt u nog tot vrijdagmiddag 8 mei 12:00 uur online bestellen.

» Bestel ticket benefietdiner

Klik op de foto boven het bericht om de hele groep deelnemers te zien en om het menu te bekijken.

Cookieinstellingen