Voor de Leukste Mama

Een weekendje Mini Cooper voor de Leukste Mama!
Een weekendje Mini Cooper voor de Leukste Mama!
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Woensdag en donderdag kunnen kinderen in het centrum van Sittard – op de Limbrichterstraat bij de stadspomp – een foto laten maken om hun moeder mee te verrassen op Moederdag.

De foto-actie is onderdeel van de Zoete Verleiding, de eerste actie van het Sittardse Centrummanagement waarmee kopers naar het stadscentrum worden getrokken in de aanloop naar Moederdag.

Op diverse adressen in de winkelstraten kunnen kinderen terecht om een formulier in te vullen waarop ze kunnen invullen waarom hun moeder de Leukste Moeder is. Dat kan nog tot en met vrijdag.

Uit alle inzendingen – en er zijn er al heel veel binnen – selecteert de werkgroep die de Zoete Verleiding organiseert, de tien origineelste, verassendste en liefste motivaties. Burgemeestersvrouw Ria Cox trekt zaterdagmiddag 9 mei om 15:00 uur bij Bakker Bart op de Limbrichterstaat uit die tien geselecteerde inzendingen de Liefste Moeder. Die mag als beloning een weekendje rondrijden in een door Keram ter beschikking gestelde hippe Mini Cooper. En welk kind wil daar nou niet samen met zijn moeder in rondrijden?

De moeders van de tien kinderen waarvan de inzendingen door de werkgroep zijn geselecteerd winnen sowieso allemaal een luxe ontbijt voor vier personen, plus nog een aantal andere prijzen.

En zaterdag aanstaande maken trouwens álle moeders die dan in de winkelstraten van Sittard inkopen doen kans op een hele leuke verrassing.

Cookieinstellingen