Kaartverkoop Imagine Festival gestart

Foto: Imagine Festival

De kaartverkoop voor het Imagine Festival, een benefiet festival ten bate van de Engele van Zitterd-Gelaen dat op 24 en 25 juli wordt op de Bloemenmarkt in Geleen-Lindenheuvel, is gestart.

De Engele zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Sittard-Geleen. Ze helpen mensen in acute nood, mensen die door omstandigheden even geen cent meer te makken hebben. De Engele voorzien hen van voedselpakketten en andere dringend benodigde zaken. Vooral omdat er nog steeds een wachtlijst voor de Voedselbank bestaat is de hulp van de Engele helaas onontbeerlijk.

Wie goed doet goed ontmoet
De inzet van de Engele is niet onopgemerkt gebleven en velen steunen hen met giften in geld of in natura. En nu krijgen de Engele ook een benefietfestival aangeboden!

De entree voor het festival bedraagt 12,50 euro p.p. en een entreekaart voor twee dagen kost 20 euro p.p. Vrijdagavond draaien de DJ’s Nigel Lakefield, Davini, Skinny, Troublemaker en Mol de muziek, zaterdag spellen de bands Fuzzy Mojo, Shiverburn, Area45 en Re-fuse. Voor de kleintjes zijn schmink, Mr Bubbles en een springkussen geregeld.

» Kaarten bestellen

benefiet-engele-zitterd-gelaen

Cookieinstellingen