Vakantie-ergernissen top tien

Foto: Still uit Beddenrace

Vakantie, ha, leuk! Maanden naar uitgekeken. Maar niet alles op vakantie is altijd even leuk…

Zo zijn er vast een aantal kleine en grotere ergernissen op te noemen die de vakantiepret op uw vakantiebestemming een heel klein beetje verstoren. Laat ons weten hoe uw vakantie-ergernissen top-tien eruit ziet, lucht uw hart. Stuur uw mail – liefst met foto – aan [email protected].

We geven graag een voorzetje met onderstaand filmpje. Een inkijkje in het beschamende claimgedrag van sommige vakantievierders.

Hotelgasten verzamelen zich even voor negen uur in de ochtend bij het zwembad van hun hotel, wachtend totdat het hotelpersoneel het hangslot van de stapel ligstoelen haalt.

U kent deze vorm van territoriumdrift van sommige mensen vast en u doet dat zelf natuurlijk nooit: handdoekje leggen.

Zodra de ligstoelen van het slot zijn worden ze binnen vijf minuten allemaal door hotelgasten ‘gereserveerd’. Daarna wordt het er stil, iedereen gaat weer snel terug om nog even wat te slapen, te ontbijten of het dorp in te gaan. “Misschien gaan we vanmiddag wel even naar het zwembad, naar ONZE ligstoelen.”

In de betere hotels/resorts wordt dit gedrag gelukkig niet meer getolereerd. Daar heeft het personeel de opdracht gekregen om handdoeken van niet bezette ligstoelen te verwijderen, zodat andere hotelgasten de stoelen kunnen gebruiken.

Cookieinstellingen