Ontdek Rivierpark Maasvallei tijdens Maas Trek

Foto: © Jan Janssen -Meers

Ontdek Rivierpark Maasvallei tijdens de eerste Maas Trek, een grensoverschrijdend wandelevenement voor jong en oud op zondag 11 oktober.

De Maas Trek wordt georganiseerd door het Regionaal Landschap Kempen en Maasland en Stichting Maaskentj te Stein. Uitgestippelde wandelroutes van 7, 13, 20 en 40 km tonen je het natuurlijke karakter en de meest belevenisvolle plekken in het Rivierpark.

Inschrijven voor de wandelingen kan vanaf 07:00 uur bij één van de twee startposten aan het veerpont in Meeswijk – Berg aan de Maas. Beide kanten van de rivier worden voorzien van startposten.

Vanaf 14:00 uur zijn er op beide oevers tal van leuke activiteiten. De Knappe Koppen zorgen voor de muzikale omlijsting en er is onder andere kindergrime en een photobooth. Wie honger of dorst heeft gekregen van het stappen kan hier bovendien ook genieten van een lekker hapje en een drankje.
Programma
Vanaf 07:00 uur: start inschrijven bij één van de twee startposten aan het veer Berg aan Maas – Meeswijk (Stokkem). Hier mogen voetgangers gratis oversteken.
tot 09:00 uur: start 40 km*
tot 10:00 uur: start 20 km
tot 14:00 uur: start 14 km* en 7 km

* In deze routes zit nóg een oversteek van de Maas, namelijk bij het voetveer Rotem-Grevenbicht. Die oversteek kost 1 euro per persoon en is niet in de deelnameprijs inbegrepen!

Praktisch
Het vertrek- en eindpunt van de wandelingen is bij de veerpont Meeswijk (B) – Berg aan de Maas (NL). Deelname kost 2,50 euro per persoon, kinderen tot 14 jaar doen gratis mee. Er is parkeergelegenheid ingericht langs de Maas.

Voor elke deelnemer is er bij de start een drankje voorzien en bij terugkomst een leuke Maas Trek gadget!

» www.rivierparkmaasvallei.eu

Cookieinstellingen