Sittardenaar genomineerd voor The Other Manager

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De in Sittard woonachtige Dave Ensberg-Kleijkers is door The Other Businessman samen met vijf andere kandidaten genomineerd voor de verkiezing van The Other Manager.

The Other Manager is de titel voor de beste multiculturele manager van Nederland. Vrijdagavond 9 oktober worden de drie finalisten bekend gemaakt en 21 november is de prijsuitreiking tijdens een gala-avond in het sjieke Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Dave Ensberg-Kleijkers is onder meer bekend van zijn opvallende verkiezingscampagne bij de Provinciale Statenverkiezingen van 2015, waarmee hij probeerde een statenzetel te bemachtingen namens het CDA. In 2012 was hij kandidaat-Kamerlid voor het CDA.

Op dit moment is Dave voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Biezonderwijs, een stichting voor (voortgezet) speciaal onderwijs in Midden-Brabant. Daarnaast is Dave bestuurskundige en maatschappelijk zeer actief. Zo is hij voorzitter van stichting Het Nieuwe Wij, vicevoorzitter van stichting Johan Ferrier Fonds en lid van de Raad van Advies van de stichting Martin Luther King lezing.

» verkiezing The Other Businessman/The Other Manager

Cookieinstellingen