Voortgang ongelijkvloerse kruising N276/Dr. Nolenslaan

De bouw van de ongelijkvloerse kruising N276/Dr. Nolenslaan verloopt volgens planning. In de bouwkuip zijn alle vloeren en een groot deel van de wanden van de tunnelbak gestort.

Ook is de middenpijler van moot 5 gestort. Buiten de bouwkuip zijn de eerste lagen asfalt op de Dr. Nolenslaan en de N276 richting kruispunt Hoogveld aangebracht. Op de fietspaden langs de dr. Nolenslaan is rode betonverharding aangebracht.

ongelijkvloerse-kruising-n276-dr.-nolenslaan-asfalt-richting-hoogveld

Damwandverwijdering

Tijdens de bouwvakantie gaan de werkzaamheden in de bouwkuip door. Op donderdag 1 en vrijdag 2 september worden de prefab-liggers van het viaduct met een grote kraan op hun plaats gelegd. Na aanbrengen van deze liggers wordt er wapening aangebracht en beton gestort, zodat er een geheel gevormd wordt. Deze werkzaamheden hangen samen met het verwijderen van de damwanden in de periode van 7 tot en met 24 september. Daarbij kan trillingshinder ontstaan.

Inloopavond

Op woensdag 24 augustus is er van 18:30 uur tot 20:30 uur weer een inloopavond, waarop medewerkers van aannemer Dura Vermeer aan de hand van tekeningen en afbeeldingen een toelichting geven op het verwijderen van de damwanden van de bouwkuip en de huidige werkzaamheden aan de ongelijkvloerse kruising. De bijeenkomst wordt gehouden in het Zuyderland zorgcentrum Hoogstaete, Smithlaan 151, 6135 JL Sittard.

Cookieinstellingen