Oktoberfeest 2017: "frühe Vogelkarten in 8 Minuten geflogen"

21 apr 2017, 17:09 Nieuws
reuzenrad met doek oktoberfeest 16 9
Vrijdagmiddag ging na de presentatie van het programma van de dertiende editie van het Oktoberfeest 2017 in Sittard - ook wel bekend als het Grootste Najaarsfeest van het Zuiden - de kaartverkoop van start.
Om 16:00 uur zette wethouder Noël Lebens samen met Miss Oktoberfeest 2016 Elise Schreuders de nieuwe website live en en vanaf dat moment konden er kaarten worden besteld. Traditioneel zijn er dan voor snelle beslissers tegen een gereduceerd tarief zogenaamde frühe Vogel kaarten te koop, passepartouts voor het programma van het Brand Weizen paviljoen. Ditmaal waren de 1000 kaarten binnen 8 minuten uitverkocht! De website van het Oktoberfeest werd zeer druk bezocht en was dan ook zeer moeilijk te bereiken.
Het programma mag er dit jaar weer zijn. En net als vorige jaren valt er ook dit jaar weer iets nieuws te beleven. Ditmaal vindt tijdens het Oktoberfeest gedurende drie dagen op de Wiese het Stihl Timbersports® Benelux Kampioenschap 2017 plaats. Stock saw, springboard, standing block chop, underhand chop, single buck en hot saw zijn de disciplines die dan aan bod komen. Inderdaad: met (ketting)zagen en grote aksen losgaan op boomstammen. Iets voor echte kerels en zonder meer spectaculair om te zien.
Om alvast in de stemming te komen de aftermovie van het Oktoberfeest 2016.