Nazomeren in de Agnetentuin

Foto: Tuinbrigade van de Werkgroep Geheime Tuinen

Terug van vakantie en wil je het vakantiegevoel nog even vasthouden? Kom dan op zondagmiddag 3 september naar het nazomerfeestje in de Agnetentuin.

Haal een lekker hapje bij Roos van Zeldam van RAUW en geniet intussen onder de bomen van muziek van singer-songwriter Paul van Huet. Benieuwd naar geheime verhalen over de vroegere kloostertuin? Wandel dan mee met de theaterwandeling van de Drie Vertellers. Kunstenares Josh Simons is aanwezig met haar schilderijen. Ga mee met de plukwandeling van meester-herboriste Bianca Kruitz en ontdek welke eetbare planten in de tuin te vinden zijn. Ook Plök!, het Fruitbomenproject van Natuurlijk! Duurzaam in Sittard-Geleen is met een stand aanwezig in de tuin. Vrijwilligers van de Tuinbrigade verkopen bloemenzaden en sierkalebassen die in de tuin zijn gekweekt.

Iedereen is welkom op dit feestje voor alle zintuigen in een prachtige groene oase in het centrum van Sittard! De toegang is gratis.

Het nazomerfeest wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Tuinbrigade van de Werkgroep Geheime Tuinen van de Vereniging Sittards Verleden.

Op zondag 3 september is de tuin geopend van 12:00 tot 17:00 uur. U vindt de ingang van de tuin via de Rosmolenstraat (doorgang naast de vishandel) en via de Engelenkampstraat.

Cookieinstellingen