TOON, liedjesman 23 september in Schouwburg De Domijnen

Toon, Liedjesman
Toon, Liedjesman
Foto: Toon Liedjesman

Tijdens het jaar van de 100ste verjaardag van Toon Hermans, zijn nog zoveel aspecten niet aan bod gekomen, dat Maurice Hermans op het idee kwam om een nieuwe avondvullende show te maken.

En dat niet solo maar juist met jong talent, van de Frank Sanders Academie, die Toon nooit live hebben gezien maar wel de juiste ‘vibe’ hebben om hem op hun manier te vertolken. De show vindt onder andere plaats op 23 september in Schouwburg De Domijnen.

Bekende, maar ook minder bekende liedjes van Toon, gezongen door jong talent

Met deze voorstelling opent Maurice deuren die voor velen gesloten bleven. Vanaf de beginjaren in Limburg tot aan de grote Onemanshowsuccessen. Natuurlijk komen de meeste bekende en grootste hits van Toon voorbij. Liedjes als 24 Rozen, Mediterrannee, Sien laat es Sien, Vader gaat op stap, Appels op de tafelsprei en Lente me.

Maar er is ook ruimte voor minder bekende of zelfs nooit eerder uitgebrachte pareltjes uit Toons rijke repertoire. “We maken er een geweldig groot sing along feest van!”, aldus Maurice Hermans. “Maar voor de pauze laat ik het publiek horen en zien wat ik van hem geleerd heb. Liedjes schrijven, gedichten schrijven is voor mij als liefde en geluk.”

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Maurice Hermans de samenwerking opgezocht met drie talentvolle mensen: Patricia van Haastrecht (onder andere de musical Peter Pan en het toneelstuk Vals), Sanne Gloria Verboom (onder andere Gloria neemt het letterlijk op 3 FM en de film 48 minuten) en Marco de Kramer (onder andere Kerstfeest in de Jordaan en 100 jaar Toon). Geweldige talenten van de Frank Sanders Academie, die met artistieke coaching van Karin Bloemen een eigen kleur geven aan al die klassiekers.

De begeleiding is in handen van een uit vijf personen bestaande live-band onder leiding van Harrie Herfst jr.

Het belooft 23 september een avond te worden met blije herinneringen, anekdotes en veel lieve bekende en onbekende Toon liedjes. Een avond over harmonie, liefde en over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden. Kaarten kunt u bestellen via www.dedomijnen.nl/podium.

Toon Liedjesman

Cookieinstellingen