Han van Mourik 3e in tussenstand verkiezing Consul van de Verdraadzaamheid

Han van Mourik, initiatiefnemer Culturen-Doe-Groep
Han van Mourik, initiatiefnemer Culturen-Doe-Groep
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sittardenaar Han van Mourik kreeg enige tijd geleden te horen dat hij een van de genomineerden was in de derde voorronde van de verkiezing tot Consul van de Verdraagzaamheid.

Die nominatie dankte hij aan zijn inititiatief voor de Culturen-Doegroep, waarmee hij mensen uit alle culturen wil samenbrengen zodat ze elkaar beter begrijpen en vooral ook om hen aan te zetten om mee te doen aan de Nederlandse samenleving.

» Culturen-Doe-Groep nieuw initiatief in Sittard-Geleen

In september werd bekend vat Van Mourik was doorgedrongen tot de finale van de door de stichting Paleis van de Verdraagzaamheid georganiseerde verkiezing, waarvan de uitslag wordt bepaald door het publiek. De stichting stelt zich ten doel om de verdraagzaamheid te bevorderen. Zij doet dit onder andere door initiatieven die de verdraagzaamheid bevorderen voor het voetlicht te brengen.

Afgelopen dinsdag was de tussenstand van de verkiezing van de Consul van de Verdraagzaamheid als volgt:

  1. Marianne van Heeswijk
  2. Soufiane Moussouli
  3. Han van Mourik
  4. Anka Jacobs
  5. Said Bensellam & Lody van de Kamp

Wilt u Han van Mourik steunen? U kunt uw stem nog uitbrengen tot en met 31 oktober. Op donderdag 16 november vindt in Amsterdam de prijsuitreiking plaats.

Stem hier: www.paleisvandeverdraagzaamheid.nl

Overigens is Han van Mourik met zijn initiatief tevens voorgedragen voor de juryprijs. De jury bepaalt wie zich Ambassadeur van de Verdraagzaamheid mag noemen.

Cookieinstellingen