Wèntjerdruim Sittard gaat op 15 december van start

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar wordt de binnenstad van Sittard van 15 december tot en met 7 januari wederom omgetoverd tot een winterse droomwereld.

Sittard staat bekend om haar prachtige historische binnenstad. Overal vind je unieke winkels waar je langs kunt struinen in een knusse wintersfeer op zoek naar de beste cadeaus voor onder de kerstboom. Op de Markt van Sittard zal alles samenkomen en vind je dit jaar onder andere een echte Duitse kerstmarkt en een gigantische versierde kerstboom. De gehele historische binnenstad en het nieuwe terrein van Ligne zullen dit jaar omgetoverd worden tot een winterse droomwereld.

Naast kerstshoppen kun je als bezoeker dit jaar ook genieten van een sfeervol winterpaviljoen gelegen bij de Ligne waar je kunt schaatsen naast de prachtige skyline van Sittard. Het Limburgs kerstcircus zal terugkeren in Sittard met een spektakel voor iedereen. Er zal een heuse kerstmarkt naar Sittard komen en in de Spiegeltent zullen verschillende optredens gegeven worden voor jong en oud. Ook zullen er verschillende winterse wandelingen zijn met culinaire verassingen.

Wèntjerdruim tovert Sittard om tot dé plek voor de ultieme kerstbeleving waar elke dag van alles te beleven valt en waar je de mooiste kerstcadeaus kan vinden. De fraai versierde gevels en winterbomen zorgen ervoor dat de hele historische binnenstad en het terrein bij de Ligne volledig in de kerstsferen komt.

Overal in de binnenstad zijn activiteiten georganiseerd om de shopervaring tijdens de kerstdagen compleet te maken, zo is er straattheater, liveoptredens, een levende kerststal en zijn de winkels elke zondag geopend. Sittard sprankelt en fonkelt tijdens de winter en middels vele activiteiten voor jong en oud maakt dit dat de historische binnenstad het centrum is voor jouw kerstervaring.

Voor meer informatie over het Wèntjerdruim en het programma: binnenkort komt de aangepast website www.wèntjerdruim.nl online.

Cookieinstellingen