Jan Linders opende hernieuwde verssupermarkt in Geleen

Algemeen directeur Leo Linders
Foto: Jan Linders

Jan Linders opende woensdag, na een korte verbouwing, zijn hernieuwde supermarkt aan Markt 101A in Geleen.

De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen uit het zuiden. ‘Het voordeel van het zuiden’ wordt in de vernieuwde supermarkt nog meer ervaren door het grote versaanbod, de producten uit eigen regio én de vele aanbiedingen, zo meldt Jan Linders in een persbericht.

Bij de Beste Verssupermarkt van heel Nederland (2017) is er zoals het hoort, veel aandacht voor groente & fruit, brood & banket en vleesproducten. De inrichting maakt een knipoog naar het zuiden en het assortiment biedt veel producten uit eigen regio. Klanten kunnen dagelijks profiteren van vele sterke aanbiedingen die overzichtelijk in de supermarkt gepresenteerd worden.

Wethouder Pieter Meekels van de Gemeente Sittard-Geleen, die de winkel samen met algemeen directeur Leo Linders opende: “Deze hernieuwde supermarkt is een enorme investering in Geleen, waar wij allen erg blij mee zijn! Wat ik erg bijzonder vind is de Keuken van Jan Linders, waar dagelijks heerlijke versproducten worden aangeboden. De zeer klantvriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat klanten plezierig hun boodschappen kunnen doen.”

Nieuw: De Keuken van Jan Linders

Het zuidelijke gevoel wordt het sterkst ervaren middels ‘De Keuken van Jan Linders’. De Keuken van Jan Linders is een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast carpaccio, sushi en verse salades, vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. Dit zijn traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten die de smaak van het échte zuiden weerspiegelen.

Extra acties voor Geleen

De komende weken kunnen alle inwoners van Geleen genieten van verschillende openingsacties. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Op zaterdag 9 december is het feest en kunnen klanten van 10:00 tot 14:00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Het thema van deze dag staat in het teken van Kerst. Kinderen kunnen hun eigen kerstballen knutselen en een Kerstman is aanwezig. Verder kunnen klanten genieten van diverse proeverijen en ze maken kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te zetten!

Reacties

article
119689
Jan Linders opende woensdag, na een korte verbouwing, zijn hernieuwde supermarkt aan Markt 101A in
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20171130/jan-linders-hernieuwde-verssupermarkt/
2017-11-30T11:03:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2016/06/18144133/leo-linders-directeur-jan-linders-supermarkten.jpg
Geleen, Jan Linders, verssupermarkt
Nieuws, Zakennieuws