Geslaagde actie Jan Linders en de Zonnebloem Sittard

Foto: Jan Linders

Supermarkt Jan Linders Sittard overhandigde afgelopen een bijzondere cheque van 3486 euro aan de vrijwilligers van de Zonnebloem Sittard Stad en Sittard West.

Dankzij een aardbeienactie en kersttollenactie in de Sittardse supermarkt en bijzondere acties zoals het verkopen van nonnevotten, zelfgemaakte wafels, en pindarotsjes door de vrijwilligers van de Zonnebloem kon dit recordresultaat worden bereikt.

Met al deze verschillende acties kon in 2017 een groot bedrag worden opgehaald wat door het Jan Lindersfonds werd verdubbeld. Een prachtig resultaat met dank aan de positieve inzet van de supermarkt om ook het lokale goede doel te steunen.

Dankzij de goede samenwerking tussen de afdelingen Sittard Stad en Sittard West kon het geweldige totaalbedrag van ruim 7000 euro in ontvangst worden genomen.

Beide afdelingen kunnen dankzij deze bijdrage van het Jan Linders Fonds de Zonnebloem gasten extra aandacht schenken en activiteiten aanbieden.

Op de foto in het midden supermarkt manager Eric Gubbels die de cheque met het recordbedrag aan de Zonnebloem vrijwilligers overhandigde.

Cookieinstellingen