Debat tussen jongste kandidaat raadsleden Sittard-Geleen

Foto: D66 - CDA

 CAMPAGNENIEUWS – Van: D66 en CDA |  Komende dinsdag 27 februari gaan de twee jongste kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in Sittard-Geleen met elkaar in debat.

Aidan Smith, nummer 36 op de kandidatenlijst van het CDA en Pepijn Pi Van de Venne, nummer 27 op de kieslijst van D66, kruisen dan de degens. Beide kandidaten zijn 17 jaar oud.

De twee zullen om te beginnen een uitleg geven over de gemeenteraad, wat de gemeenteraad inhoudt en wat deze als taak heeft. Vervolgens zullen zij ieder – vanuit hun jeugdig perspectief – een toespraak houden over de plannen die ieders partij heeft voor de aankomende gemeenteraadsperiode. Ook zullen op deze avond beide kandidaten het debat met elkaar aangaan door op een aantal stellingen te reageren.

Als afsluiting is er voor het publiek nog uitgebreid de mogelijkheid beide kandidaten vragen te stellen met betrekking tot de verdere plannen van hun beider partijen.

Het debat wordt op 27 dinsdag februari 2018 van 17:30 tot 20:00 uur gehouden in het gebouw van Rabobank Westelijke Mijnstreek aan de Bergerweg 49 in Sittard.

Het debat is voor iedereen vrij toegankelijk. Wel wordt aanmelden vooraf op prijs gesteld. Dat kan middels onderstaande link.

bijwonen verkiezingsdebat 27 februari

DIT IS CAMPAGNENIEUWS, een bericht aangeleverd door één van de lokale politieke partijen die op 21 maart aanstaande meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het bericht weerspiegelt puur de mening van de betreffende lokale politieke partij en is onverkort en ongewijzigd geplaatst.
Cookieinstellingen