Walden warmt wachtrij voorverkoop Pinkpop in Sittard op

Voorverkoop Pinkpop 2018 start zaterdag
Voorverkoop Pinkpop 2018 start zaterdag
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Aanstaande zaterdag staat er ongetwijfeld weer een zeer lange wachtrij voor de deur van Music Machine in de Paardestraat in Sittard.

Om 10:00 uur gaan de deuren open en start de voorverkoop van tickets voor Pinkpop. En net als voorgaande jaren zullen de eerste liefhebbers al zeer ruim van tevoren voor de deur van de muziekzaak bivakkeren. Dit jaar is Music Machine overigens nog het enige voorverkoopadres in Sittard. In het verleden waren ook het VVV-kantoor in de Rosmolenstraat en Primera in de Helstraat plekken waar kaarten konden worden gekocht, maar die twee adressen staan dit jaar niet meer op de lijst met fysieke voorverkoopadressen. En dat betekent dat de wachtrij op de Paardestraat in Sittard ditmaal extra lang zal zijn.

Music Machine-eigenaar Rino Vincken heeft daarom besloten om de wachtenden te trakteren op een liveoptreden van de vierkoppige psychedelische fuzz band Walden, die zijn oorsprong vindt in Sittard en die als winnaar van de bandwedstrijd Nu of Nooit ook op Pinkpop mag optreden. Zo wordt wachten toch ook wel een beetje een feestje.

Cookieinstellingen