Zing jij Private Dancer tijdens de voorstelling Brothers in Arms?

Foto: De Domijnen

Op 19 april staan Erwin Nyhoff en band in Schouwburg De Domijnen met hun voorstelling Dire Straits: Brothers in Arms.

Voor deze bijzondere voorstelling zijn zij op zoek naar een lokale zangeres die met hen het nummer Private Dancer wil zingen.

Zangeres gezocht

Private Dancer is bekend als één van de grootste hits van Tina Turner, maar onlangs is gebleken dat dit nummer is geschreven door Mark Knopfler van de Dire Straits. Vandaar dat het nummer niet kan ontbreken tijdens de voorstelling Brothers in Arms. Erwin Nyhoff en band zijn daarom op zoek naar een lokale zangeres die deze song met bravoure kan brengen.

Ben jij die zangers?

Zing jij het nummer Private Dancer al jaren onder de douche en snak je stiekem naar publiek? Luister dan vooral naar deze oproep van Erwin Nyhoff:

En wie weet sta jij binnenkort op het podium van Schouwburg De Domijnen met onder andere Erwin Nyhoff en Marcel de Groot te schitteren tijdens Dire Straits: Brothers in Arms. Interesse? Maak dan een filmpje van jezelf terwijl je Private Dancer zingt en stuur dat vóór 15 maart aanstaande naar [email protected].

Dire Straits: Brothers in Arms, het complete album live

Brothers in Arms van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen al op deze plaat staan zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life, Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten.

Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze Sultans of Swing. De uitvoering is in handen van de bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.

Donderdag 19 april, 20:00 uur
Schouwburg De Domijnen
» Tickets & info

Cookieinstellingen