Dit weekend geen treinverkeer tussen Heerlen en Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vandaag en morgen rijden er op het traject Sittard-Heerlen geen treinen in verband met werkzaamheden aan het spoor.

Arriva zet stopbussen in om de reizigers te vervoeren, NS zet tussen Sittard en Heerlen snelbussen in. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd van 15 minuten tot een uur, afhankelijk van de bestemming.

De stopbussen van Arriva doen alle tussengelegen stations op het traject Sittard-Heerlen (Geleen-Oost, Spaubeek, Schinnen, Nuth, Hoensbroek) aan en vertrekken 2 keer per uur in beide richtingen.

Op zondag 11 maart is er tot 13:30 uur door werkzaamheden ook geen treinverkeer mogelijk tussen Venray en Venlo. Ook daar zet Arriva bussen in om de reizigers te vervoeren. Deze bussen doen ook alle tussengelegen stations aan. Reizigers richting Venlo en Venray, ook reizende van of naar alle tussengelegen stations, kunnen gebruikmaken van bussen. Deze vertrekken 2 keer per uur in beide richtingen vanaf de stations Venlo, Blerick en Venray.

Inchecken

Om gebruik te maken van de treinvervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. U moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan u vertrekt. Het is in verband met de ruimte in de bus niet mogelijk een fiets mee te nemen in deze bussen.

Reistijd

Afhankelijk van de bestemming kan de busreis tot een uur langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het treinvervangende vervoer kunt u bekijken via arriva.nl/limburg en www.ns.nl/reisinformatie.

Cookieinstellingen