Jaarlijkse Zonnebloem Picknick afdeling Born-Holtum

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Zonnebloem afdeling Born–Holtum organiseert op dinsdag 10 juli de traditionele picknick voor belangstellende ouderen in Kasteelpark Born.

Deze jaarlijks terugkerende geheel verzorgde picknick oogst altijd veel waardering bij de gasten en geniet inmiddels ook een grote bekendheid.

De deelnemende gasten zijn om 14:00 welkom en worden ontvangen met een consumptie naar keuze en een eigen gemaakte versnapering. Tot ongeveer 16:00 uur is er de gelegenheid om het park op eigen gelegenheid te ontdekken. Natuurlijk zijn er voldoende vrijwilligers aanwezig om gasten te helpen als dat nodig is.

Opnieuw een leuke activiteit in het jaar dat de Zonnebloem afdeling Born-Holtum haar 50-jarig jubileum viert. De eigen bijdrage voor deze geheel verzorgde middag bedraagt slechts € 7,50 per persoon. Alle senioren die belangstelling hebben om aan deze middag deel te nemen kunnen zich vooraf aanmelden bij Gertie Buckx, bestuurslid activiteiten, telefoon 046-4851477. Gasten uit Holtum kunnen zich ook aanmelden bij Hilde Reijans, telefoon 046-4852903.

Wilt u zelf aan de slag als vrijwilliger bij de Zonnebloem Born-Holtum en een bijdrage leveren aan de door ons georganiseerde activiteiten of het bezoeken van onze gasten dan bent u van harte welkom. Voor meer informatie of uw aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat. Stuur een email naar [email protected] of bel 06-53503256.

Cookieinstellingen