Tweede fase wegwerkzaamheden Bergerweg Sittard

Foto: beeldcitaat Google

Op maandag 2 juli starten wegwerkzaamheden op de Bergerweg in Sittard. De werkzaamheden zijn verwachting op 31 juli afgerond.

Vorig jaar vond de eerste fase plaats van de opknapbeurt van de Bergerweg, een belangrijke en drukke ontsluitingsweg voor Sittard. De tweede fase betreft het kruispunt Bergerweg-Poststraat-Europaboulevard.

» brief aan de omwonenden en ondernemers over de werkzaamheden Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid.

Tijdens de werkzaamheden blijft verkeer op de Bergerweg altijd in twee richtingen mogelijk. Omwille van de veiligheid worden de Poststraat en de Europaboulevard van en naar de Bergerweg volledig afgesloten. Verkeer voor de Poststraat wordt omgeleid via de Industriestraat en de Tunnelstraat, verkeer voor de Europaboulevard wordt omgeleid via de Lissabonlaan.

Fietsverkeer

Er worden ook nieuwe fietspaden aangelegd. Voor de fietsers worden korte omleidingsroutes gemaakt. Alle omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Aanleg van Het Groene Net

In deze buurt vinden in dezelfde periode ook werkzaamheden plaats voor de aanleg van Het Groene Net. De werkzaamheden zijn zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. Er wordt alles aan om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Maar waar gewerkt wordt is altijd overlast.

Uitvoerder van deze klus is Dura Vermeer. Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Marcel Vrancken van de aannemer Dura Vermeer. Hij is bereikbaar via gsm-nummer 0629429816 of via [email protected].

Cookieinstellingen